Zaterdag 17 december 2016: CD-opname

Eindelijk, na zo vele intensieve, goede repetities, was het dan zover: ZATERDAG 17 DECEMBER 2016!!!! Dit keer voor het “echie”. Om kwart voor 9 ’s morgens stond een aantal van ons al klaar om in het Spelletjescaf√© de boel klaar te zetten. Tafels aan de kant, enkele stoelen op een rijtje, muziekstandaards: alles kreeg een plaatsje. Onze techneut Addo plaatste ook de nodige microfoons en zo kon de soundcheck van de muzikanten om half 11 beginnen. De koorleden waren zeer exact op tijd en ook hun soundcheck begon mooi op tijd.

Tussen half 1 en half 4 werden de nummers opgenomen: we moesten wel wennen. Soms moest een nummer opnieuw ingezongen worden. Zeker als er een zwaar ronkende motor voorbij kwam scheuren, of als een muzikant een verkeerde toets aansloeg of een verkeerd akkoord speelde.

De geweldige concentratie, discipline, gedrevenheid van alle koorleden (dit alles natuurlijk onder de fantastische begeleiding, aanvoering van onze uiterst motiverende Marion) zorgden voor een hele fijne dag. De eerste opnames (met dank aan Eric) geven volop reden om aan te nemen dat de cd prachtig wordt.

Hieronder enkele foto’s (met grote dank aan Max) van deze geslaagde dag.

.

. Als die motorrijder dit had gelezen, dan ………..

.

.Hoeveel microfoons zijn er wel niet gebruikt? 15???

.Wat een enthousiasme!!!

.Leuk was het ook!

.Concentratie ten top!

.Aan de kleinste details is aandacht besteed.

.Een overzichtje

.

Op Eerste Kerstdag is ons volgend optreden. Locatie: het Tientjesgebouw aan de Kloosterlaan. Evenals vorig jaar. We beginnen om 10.45 uur.

.

.

.

.

5th 2 2016

Nog geen reacties »

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie